Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ses Yalıtım Malzemelerinin Önemi

YazarMesaj
Prolesion
Yeni Uye
Yeni Uye

Rep Puanı : 18
Rep Gucu : 0

Ses Yalıtım Malzemelerinin Önemi Empty
MesajKonu: Ses Yalıtım Malzemelerinin Önemi   Ses Yalıtım Malzemelerinin Önemi I_icon_minitimeSalı Mart 10, 2015 9:03 pm

Eski zamanlara bakarsak, günümüzde ses yalıtım malzemeleri kullanımı oldukça yaygın hale gelmiş ve tercih sebepleri fazlalaşmıştır. Dışardan gelen yüksek frekansta titreşim ve seslerden kurtulabilmek amacıyla ses yalıtım malzemelerinin kullanımı çoğalmıştır. Ses desibel oranını belirli ölçüde düşürmekte olan bu yalıtım sistemleri kesinlikle tercih sebebi olmaktadır. Bu yalıtım sistemleri arasında kullanılan ahşap akustik panel sistemleri hem dekoratif görünüşleri açısından hem de uygulama alanlarının kolaylığı açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir.

Ses yalıtım malzemeleri arasında yer alan bazı ürünler?

Gürültü kirliliklerinden evlerinizin içerisinde kurtulabilmek için kullanılan ses yalıtımı malzemeleri arasında;
Akustik sünger,
Yanmaz akustik sünger,
Ahşap paneller ve
Akustik kumaşlar kullanılmaktadır.
Bu malzemelerin kullanım amaçlarına olarak uygun seçilmeleri oldukça önemlidir. Yapılmakta olan ses yalıtım sistemleri iş yerlerine ya da evlere uygun olarak seçilmeli ve kullanılan kumaşların ya da süngerlerin doğru seçilmesi gerekmektedir.

Yangın Azaltıcı Türleri

Evlerimizde kullanılan ses yalıtım malzemelerinden olan akustik sünger, yanmaz sünger olarak da çeşitleri bulunmaktadır. Yangın esnasında sizleri daha güvenli bir ortama taşıyacak olan bu ürün özelliği açısından daha yaygın kullanılmaktadır. Doğru bilgilere piramitsunger.com adresimizden ve firmamızın sizlere sunduğu hizmetlerden fikir sahibi olabilirsiniz.

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Su yalıtım firması Ankara
» Pomza - Peyzaj - Yalıtım | gardenpomza.com
» Adetaş Yapı | Ses yalıtım malzemeleri
» Dijital Sanatın Önemi
» Nihat Çukurkaya: İnsan kaynaklarının stratejik önemi zamanla artacak