Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

SAÇ UZATAN ŞAMPUAN RESTOREX

YazarMesaj
salam9
Olumcul Uye
Olumcul Uye

Rep Puanı : 8967
Rep Gucu : 0

SAÇ UZATAN ŞAMPUAN RESTOREX Empty
MesajKonu: SAÇ UZATAN ŞAMPUAN RESTOREX   SAÇ UZATAN ŞAMPUAN RESTOREX I_icon_minitimeSalı Tem. 01, 2014 11:15 pm

47 SAÇ UZATAN ŞAMPUAN RESTOREX
Merhabalar ben İzmit’ten Bahar. Benim saçlarım yavaş uzuyordu. Düz olan saçlarım belirli bir uzunluktan sonra saç uçlarında fazla kırılma olduğundan dolayı kötü bir şekilde görünüyordu. Bir yere kadar düz bir yerden sonra da kabarık ve yıpranmış bir şekildeydi. Ben de saçlarımı hem kötü hem de komik göründüğünden dolayı kısa tutmak zorunda kalıyordum. Bu da ister istemez moralimi çok bozuyordu. Sabırlı birisiyimdir. O zamana kadar denediğim birkaç saç bakım ürününden uzun süreli kullanmama rağmen bir türlü memnun kalamamıştım. Bir gün internette Restorex denen bir ürüne rastladım. Hem fiyatının uygun olması hem de ürünü deneyenlerin kullanıcı yorumlarına yazdıkları olumlu yazıları görünce hemen sipariş verdim. Hızlı kargoyla geldi sanırım ürün elime çabuk ulaştı. Düzenli olarak kullanmaya başladıktan sonra bu kadar kısa sürede etkisini göstereceğini bellemiyordum. Saç tellerimde kalınlaşmadan olsa gerek saçlarımın ağırlaştığını hissettim. Daha sonra saçlarım canlanıp parlak bir şekilde görünmeye başladı. Kullanmaya başladıktan 2 ay sonra saçlarım beklediğimden çok daha uzun hale gelmişti. Kısacası Restorex saçımdaki bütün eksiklikleri giderdi. Bu şampuanın üretilmesinden elime geçmesine kadar emeği geçen herkese teşekkürler.

hızlı saç uzatan şampuan ( Restorex.com.tr )

SAÇ UZATAN ŞAMPUAN RESTOREX
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kerastase Şampuan, Loreal Şampuan, Saç Kremi - Sacexpert.com
» Kerastase şampuan satış adresi
» Kadınlara özel saç dökülmesini engelleyen şampuan bioxcin