Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Klavye Hız Testi

YazarMesaj
salam9
Olumcul Uye
Olumcul Uye

Rep Puanı : 8967
Rep Gucu : 0

Klavye Hız Testi Empty
MesajKonu: Klavye Hız Testi   Klavye Hız Testi I_icon_minitimePerş. Ağus. 01, 2019 5:39 pm

Klavye Hız Testi

İş dünyası artık bilgisayar kullanmayı bilen insandan çok bilgisayarı hızlı ve pratik kullanabilen eleman istemektedir. Bilgisayar kullanmayı biliyor fakat klavyede çok yavaş yazıyorsanız birçok iş sektörü size kapılarını kapatabilir. Hızlı ve pratik olmalısınız. Hızlı yazabilmek için mutlaka 10 parmak yazı yazma eğitimi almalısınız. 10 parmak eğitim konusunda eskiden bilgisayar kurslarında özel dersler verilmekteydi. Bugün bu kursların birçoğu kapandı. Bugün on parmak eğitimini artık bilgisayar başında kendi kendinize alabilirsiniz. Birçok internet sitesinde On parmak eğitim videolarını izleyebilirsiniz.

On parmak eğitimini almadan önce mutlaka kendinizi Klavye hız testine sokmalısınız. Klavye hız testinde ne kadar hızlı olduğunuzu kendiniz görebilirsiniz. Klavye hız testinde Türkçe’de en sık kullanılan 300 kelime size sunulur. Bu kelimeleri yazmanız istenir. Bunun için size 1 dakika süre verilir. 1 dakika sonunda kaç kelime yazdığınız hesaplanır. Yazdığınız kelime sayısı çok azsa bu durumda sizin 10 parmak kursuna ihtiyacınız var demektir.

On parmak videolarını Onparmak.org internet sitesinden izleyebilir kendinizi on parmak yazı yazma konusunda geliştirebilirsiniz. Sitede yer alan klavye hız testi ile on parmak eğitimi aldıktan sonra artan hızınızı ölçebilirsiniz. Sitede yer alan on parmak eğitim videoları işin uzmanları tarafından hazırlanmıştır. Siz de bilgisayarda yazı yazma hızınızı arttırmak için hemen sitemizi ziyaret edin.

Klavye Hız Testi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Evde PCR testi
» Anne karnında dna testi
» Babalık Testi Hakkında Merak Edilenler